NIGOS-elektronik logo Novo header
O firmiNovoProizvodni programDownloadReferenc listaKontaktNaslovna (home)
Mapa sveta
O firmi

novo

Proizvodni program

Download

Referenc lista

Kontakt

Naslovna (home)


 

English version  UK flag

Russian version Russian flag

Katalog merno-regulacione opreme (.PDF 2.8MB)
Katalog merno-regulacione opreme (.PDF 2.8MB)


Katalog sušara za drvo (.PDF 4MB)
Katalog sušara za drvo (.PDF 4MB)


Since 1990

 

 


NOVI PROIZVODI FIRME "NIGOS-elektronik"


Poštujući potrebe tržišta i trudeći se da udovolji zahtevima kupaca, "NIGOS-elektronik" je uvek išao u korak sa razvojem novih tehnologija i sa poboljšanjem kvaliteta i pouzdanosti svojih proizvoda.
 • "NIGOS - elektronik" je u mogućnosti da svim proizvođačima hrane životinjskog porekla, kao i za distributivne centre ponudi etalonirane merače temperature za kontrolu temperature u proizvodnji neophodne za dobijanje HACCP standarda (Hasap).
 • Nepunih godinu dana nakon dobijanja prestižnog priznanja za automat za sušenje drveta MC-1000P, imamo čast predstaviti njegovog naslednika u vidu novog automata za vođenje procesa sušenja drveta MC-2000. Osim ovog automata, gama automata za vođenje procesa sušenja drveta je unapređena novim modelom MC-600.
 • "NIGOS - elektronik" je na 51. Beogradskom međunarodnom sajmu tehnike i tehnoloških dostignuća nagrađen Velikom nagradom žirija "KORAK U BUDUĆNOST" za automat za vođenje procesa sušenja drveta MC-1000P.
 • "NIGOS - elektronik" je uspešno uveo sistem upravljanja kvalitetom po međunarodnoj normi ISO 9001:2008, čime su stvoreni preduslovi za kontinualno i efikasno upravljanje kvalitetom proizvodnje i poslovanja.

  Stalno poboljšanje proizvoda i usluga s ciljem zadovoljenja zahteva korisnika, ali i unapređenje vlastitog poslovanja, politika je firme od samih početaka. Na tim je temeljima poslovanje firme usklađeno sa zahtevima standarda ISO 9001:2008, čime je osiguran visoki nivo kvaliteta proizvoda.
 • Svim korisnicima koji se bave izradom paleta možemo ponuditi opremu za verifikaciju procesa sterilizacije paleta i drveta. Merna kutija MKS-05 je uređaj koji se koristi u procesu sterilizacije drveta i paleta prema međunarodnom standardu za fitosanitarne mere ISPM 15 (International Standard for Phytosanitary Measures - ISPM 15 FAO) Svetske organizacije za hranu i poljoprivredu (Food and Agriculture Organisation - FAO).
 • Možemo izdvojiti serije mikroprocesorskih regulatora - posebno seriju 1000 (1011 i 1012). Uz znatno bolju tačnost i kvalitetniju regulaciju, regulatori iz ove serije zamenjuju sve prethodne analogne regulatore.
  Posebno bi istakli najnoviji proizvod iz ove serije - regulator za sterilizatore. Ovaj uređaj (1012K - P,H,V) je razvijen za izuzetno precizno održavanje temperature u sterilizatorima i malim komorama.
 • Takođe, kao najnovije proizvode treba izdvojiti i programator 3123 - uređaj za vođenje temperaturnih procesa po zadatom programu, kao i programatore vlažnosti i temperature PVT-923P, PVT-925P i SV-1000 - uređaje koji služe za vođenje relativne vlage i temperature po zadatom programu, a primenu nalaze kod sušara za voće, povrće, bilje...
 • Čast nam je i zadovoljstvo da Vam predstavimo i najnoviji prenosni vlagomer za merenje vlage u drvetu DVD-240. U pitanju je dodirni vlagomer koji koristi najmoderniju tehnologiju za merenje vlage. Dovoljno je blago pritisnuti uređaj na površinu daske koja se meri i uređaj će očitati sadržaj vlage. Idealan je za brzo upoređivanje vlage u različitim uzorcima (provera palete) kao i za merenje vlage u furnirima (meri vlagu u uzorcima minimalne debljine 0.5mm i ne oštećuje uzorak). Ovaj uređaj uz već provereni RVD-904 upotpunjuje gamu prenosnih vlagomera za drvo.
 • Program naših sušara za drvo je sada dostupan i u verziji na Engleskom i Ruskom jeziku.
 • Kao i uvek "NIGOS - elektronik" se trudio da izađe u sustret i korisnicima sa specijalnim zahtevima, pa su kao proizvod uzajamne saradnje nastali razni specijalni uređaji za parionice, sušnice mesa, pekare,...

 Radi detaljnijih informacija posetite ove stranice na našem sajtu.

Nadamo se da ćemo uskoro za vas imati još novih proizvoda, a potrudićemo se da vas redovno obaveštavamo o poboljšanju performansi naših uređaja.

Gore - Up


©2012 NIGOS-elektronik

18000 Niš • Srbija • ulica Borislava Nikolića - Serjože 12
Tel/faks. +38118211212, +38118217468 • E-mail:
office@nigos.rs
titular-brown
titular-brown
titular-brown
titular-brown