English version  UK flag

Русская версия  Russian flag

Katalog merno-regulacione opreme (.PDF 2.8MB)
Katalog merno-regulacione opreme (.PDF 2.8MB)


Katalog sušara za drvo (.PDF 4MB)
Katalog sušara za drvo (.PDF 4MB)


Since 1990


SUŠARE ZA DRVO

 

 
Sušare za drvo:
Klasične sušare
Kondenzacione sušare
Mini sušare (NKS)
Toplotne pumpe
Prateća oprema
Komandno razvodni ormar (KRO)

Parionice za drvo:

Automat za parionice PD-01

Vlagomeri:

Ručni vlagomer RVD-905
Dodirni vlagomer DVD-241
Dodirni vlagomer MCD-50
 
Sterilizacija paleta po ISPM-15 FAO:
Indikator temperature MKS-05
Automati za sušare za drvo:
MC-411R, MC-412, MC-504, MC-600,
MC-904, MC-2000, MC-3000
Automatizacija postojećih sušara
Uporedna tabela automata (.pdf 87KB)

Arhiva (uređaji koji se više ne proizvode):
(MC-100RM, MC-500R, MC-502R, MC-900R,
MC-100R, MC-1000)

Katalozi i uputstva:
Katalog sušara (.pdf 3.7MB)
NIGOS sušare (.pdf 956KB)
Korisnicka uputstva
Katalog merno-regulacione opreme (.pdf 2.8MB)

NIGOS - elektronik se od 1995 godine bavi proizvodnjom i montažom sušara za drvo. Naporan rad na stalnom usavršavanju opreme i procesa sušenja je doveo do toga da je danas NIGOS - elektronik vodeća firma u oblasti proizvodnje opreme za sušenje drveta u našoj zemlji. Mnogobrojni zadovoljni kupci naših sušara u zemlji i inostranstvu su najbolji dokaz kvaliteta naših proizvoda.

Danas svojim cenjenim kupcima možemo ponuditi sušare različitih tipova i kapaciteta. U zavisnosti od konkretnih zahteva i potreba kupca vršimo prilagođavanje standardne opreme kako bi omogućili svakom kupcu najoptimalnije sušenje drvne građe. Stoga možemo slobodno reći da su naše sušare "pravljene po meri", što malo proizvođača može ponuditi svojim kupcima. Dodatna pogodnost za naše kupce je što su naše sušare potpuno automatizovane, što znači da osim opreme kupac dobija i svu potrebnu tehnologiju za sušenje drveta. Izuzetno dug garantni rok koji dajemo je dodatni pokazatelj naše sigurnosti u kvalitet opreme koju isporučujemo i on iznosi 2 godine za kompletnu sušaru i 5 godina za automat za vođenje procesa sušenja. Intervencije na opremi su u roku od 24 časa.
 


Potencijalni kupci se mogu odlučiti za izgradnju kondenzacione, klasične (konvencionalne) ili jeftine mini sušare, a kapacitet sušare može biti 3 do 160 m3. Možemo isporučiti samo opremu ukoliko kupac želi sam da zida objekat prema našim skicama, ili komplet opreme sa objektom od aluminijumskih profila i ispunom od kamene vune obloženih aluminijumskim limom po sistemu "ključ u ruke".
Takođe možemo izvršititi remont i modernizaciju postojećih klasičnih (konvencionalnih) sušara bilo kog kapaciteta.
 

Sve naše sušare pripadaju "GREEN LINE" liniji proizvoda. Za kondenzacione sušare koje izrađuje NIGOS - elektronik važi da uopšte ne zagađuju okolinu i svi otpaci su ekološki neškodljivi za vodu i okruženje.

Susara Visoko 

Detaljnije karakteristike sušara, automata za sušare i ostalog programa (parionice, prateća oprema, ...) možete naći u aktuelnom katalogu sušara u .pdf formatu.

Ukoliko se želite podrobnije upoznati sa principima sušenja drveta, kao i karakteristikama naših sušara, možete pogledati fajl sušare za drvo u .pdf formatu.

Takođe možete pogledati i uputstva za automate koji se koriste u sušarama kako biste se bolje upoznali sa njihovim mogućnostima i razlikama između njih.

    


©2009 NIGOS-elektronik

18000 Niš • Srbija • ulica Borislava Nikolića - Serjože 12
Tel/faks. (018) 211-212, 217-468 • E-mail:
office@nigos.rs
titular-brown
titular-brown
titular-brown
titular-brown